MALZEMELER;
50 gr sade çikolata
225 g/2 su bardağı budra şekeri,elenmiş
50 g/1/4 su bardağı tereyağı ya da margarin
45 ml/3 yemek kaşığı yağsız krema
1 yemek kaşığı vanilya
HAZIRLANIŞI;
1. Parçalara ayrılmış çikolatayı,pudra şekerini,tereyağını yada(margarini)kremayı ve vanilya yı genişce bir kapta karıştırın.kısık ateşte çikolata ve margarini eriyene kadar karıştırın.daha sonra ocaktan alıp yumuşayıncaya kadar karıştırın...
2.şekerli kremayı devamlı karıştırarak soğutun.sürülebilecekkıvama gelene kadar dvm edin.bekleeetmeden kullanın..bu çok popüller şekerli karışımdır ve bir çok kek de kullanılır....
1 Mayıs 2012 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder